Састојци :
- 1 кг кромпира
- уље
- млевени црни бибер
- со
- зачинско биље по укусу (може и без)
Припрема :
Кромпир изрндати на ренде као јабуку, па га посолити и побиберити (зачинско биље ко воли - босиљак,мајчина душица и оригано). Добро загрејати уље у тигњу, усути кромпир у њега и поклопити. После петнаестак минута, помажући се лопатицом, преврнути кромпир као палачинку, тако да се, поклопљен запече и са друге стране.
- 1 кг кромпира
- уље
- млевени црни бибер
- со
- зачинско биље по укусу (може и без)
Припрема :
Кромпир изрндати на ренде као јабуку, па га посолити и побиберити (зачинско биље ко воли - босиљак,мајчина душица и оригано). Добро загрејати уље у тигњу, усути кромпир у њега и поклопити. После петнаестак минута, помажући се лопатицом, преврнути кромпир као палачинку, тако да се, поклопљен запече и са друге стране.
Нема коментара:
Постави коментар