Састојци :
- 500 г танких кора
- мало млевених ораха
- мало исецканих ораха
- 1 ванилин шећер
- 500 г узрендане бундеве
- кисела вода
Припрема :
Једну кору добро посути шећером, мало је попрскати и киселом водом (сваку кору мало попрскати киселом водом), преко ње ставити другу кору, и ову добро посути шећером и млевеним орасима, а онда ставити и трећу кору, и њу посути шећером, па до половине коре распоредити истругану бундевуи посути је сецканим орасима, ванилин шећером и циметом.Затим све коре савити и ставити их у подмазан плех да се пеку.
- 500 г танких кора
- мало млевених ораха
- мало исецканих ораха
- 1 ванилин шећер
- 500 г узрендане бундеве
- кисела вода
Припрема :
Једну кору добро посути шећером, мало је попрскати и киселом водом (сваку кору мало попрскати киселом водом), преко ње ставити другу кору, и ову добро посути шећером и млевеним орасима, а онда ставити и трећу кору, и њу посути шећером, па до половине коре распоредити истругану бундевуи посути је сецканим орасима, ванилин шећером и циметом.Затим све коре савити и ставити их у подмазан плех да се пеку.
Нема коментара:
Постави коментар