Састојци :
- 1 патлиџан
- 1 шаргарепа
- 2 чена белог лука
- 1/2 везице першуна
- сок од једног лимуна
- уље
- млевени црни бибер
- со
Припрема :
Патлиџан обарити, очистити и пропасирати. Додати ситно нарендану шаргарепу, изгњечен бели лук и исецкан першун. Зачинити лимуновим соком, уљем, сољу и бибером и добро промешати. До употребе чувати на хладном.
- 1 патлиџан
- 1 шаргарепа
- 2 чена белог лука
- 1/2 везице першуна
- сок од једног лимуна
- уље
- млевени црни бибер
- со
Припрема :
Патлиџан обарити, очистити и пропасирати. Додати ситно нарендану шаргарепу, изгњечен бели лук и исецкан першун. Зачинити лимуновим соком, уљем, сољу и бибером и добро промешати. До употребе чувати на хладном.
Нема коментара:
Постави коментар